Bouwkundige zwembaden

Bouwkundige zwembaden hebben het grote voordeel dat afmeting of vorm geen belemmering is. Elke keuze in uitvoering is mogelijk. Vloer en de wanden worden afgewerkt met een zeer sterke folie in een kleur of met een motief naar uw eigen smaak. Een zeer duurzame en degelijke methode. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een ligbank, een jetstream, een inlooptrap, alles kan.

Wij bouwen over het algemeen met EPS bouwblokken die geheel volgestort worden met beton. Dat zorgt voor een zeer stabiele constructie en een grote isolatiewaarde.

We kunnen het bad ook geheel van beton storten. Vóór het storten van het beton worden de inbouwdelen zoals inspuiter, skimmer en onderwaterverlichting al door ons gemonteerd. Als de ‘bak’ dan klaar is kunnen we beginnen met het plaatsen van een scheidingsvlies en een 1,5 mm dikke gewapende zwembadfolie die ter plaatse in het bad wordt gelast.

Het water tot net onder de rand? Hoogwater lijn skimmers zorgen voor dit mooie effect, zonder dat daar het prijskaartje aanhangt van een overloopzwembad.

Er is van alles mogelijk. In een persoonlijk gesprek laten we u het allemaal rustig zien.

Bouwkundige zwembaden - zwembaden in elke gewenste uitvoering
Facebook
Instagram
YouTube
WellSpa nieuwsbrief
Mail ons