Overloop zwembad

Een skimmer bad met water tot net onder de rand is mooi. Baden waarbij het water tot aan de rand staat of daar net overheen loopt is weer net wat mooier. In een overloopzwembad (de naam zegt het eigenlijk al) loopt het water onder (of over) het terras door, het “stroomt over”. Het water is daarmee het hoogste punt. Dat oogt niet alleen chique het heeft als bijkomend effect dat blaadjes over het bad heen waaien én het geeft zelfs minder waterverlies dan een skimmerbad. Hoe? Door het buffervat dat onder het terras wordt aangelegd is er altijd voldoende water om uw bad altijd tot net over de rand gevuld is.

Infinity

Een overloopzwembad lijkt geen rand te hebben. Het lijkt eindeloos in zijn omgeving op te gaan. Infinity baden zijn dan ook termen die je voor dit soort baden vaker tegenkomt. Dit visuele effect wordt gecreëerd door het water letterlijk te laten overlopen. Het water loopt weg in een afvoergoot. Klopt het plaatje met een prachtig landschap of mooi aangelegde tuin dan kan het ook heel mooi zijn om slechts één zijde over te laten lopen.

Het allermooiste effect wordt gecreëerd als de hoek perfect gekozen wordt. We komen altijd bij u kijken laten u ter plekke zien hoe de allermooiste visuele effecten te realiseren zijn.

wellspa wijchen
Facebook
Instagram
YouTube
WellSpa nieuwsbrief
Mail ons