plunge pool - gunstig geprijsd - hoge kwaliteit

Plunge pool

Een zwembad is een weldaad en voor iedereen bereikbaar. Een grote tuin is niet nodig als je kiest voor de plunge pool: het plonsbad. Dat zijn kleiner formaat baden die prima in een kleinere tuin passen. Een ideale oplossing.

Onze zomers beginnen steeds eerder, duren langer en zijn warm. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een zwembad in de tuin. Het is de perfecte aanvulling op de tuin, geeft verkoeling en maakt uw woongenot compleet.

Óók in een kleine tuin.

Wat is een plunge pool?

De naam zegt het eigenlijk al: een plunge pool is een bad waar u lekker in kunt springen als u verkoeling zoekt. Het is geen bad om baantjes in te trekken. Wél een bad om heerlijk in te relaxen. Wilt u iets extra’s? Dan zijn de baden ook te verwarmen. Of wat te denken van een jetstream in het bad waar tegenin gezwommen kan worden? Praktisch elk idee is te verwezenlijken.

Plonsbaden zijn er in allerlei vormen, maten en uitvoeringen. We informeren u graag verder over alle mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Bij u thuis, of bij ons in de showroom. Net wat u wilt.

Facebook
Instagram
YouTube
WellSpa nieuwsbrief
Mail ons