Zwembad renoveren

In veel gevallen is een oud zwembad nog goed te renoveren en te voorzien van een mooie en moderne uitstraling.

Bijvoorbeeld door een nieuwe folie te plaatsen, nieuwe randtegels, een nieuwe filterinstallatie enz. Andere mogelijkheden zijn om het zwembad te voorzien van een lamellenafdekking of overkapping.

Wij hebben de laatste jaren veel ervaring opgedaan in de renovatiemarkt. We hebben zwembaden groter of kleiner gemaakt, een nis voor een lamellenafdekking aangebouwd of een opstaande rand verwijderd zodat u een mooi gelijkvloers zwembad heeft. Behalve grondwerk doen we alles in eigen beheer, en zoveel mogelijk met eigen mensen. Er is voor u als klant maar één partij waarmee u hoeft te communiceren. Wel zo makkelijk.

Wij weten dat we niet de allergoedkoopste zijn en dat willen wij ook niet. We willen kwaliteit bieden met de juiste materialen, zodat u er voorlopig weer volop van kunt genieten. Gewoon goed, maar niet te gek.

Om een duidelijk oordeel te kunnen geven over de mogelijkheden komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en of problemen te bekijken en u een deskundig advies te geven.

zwembadrenovatie wijchen
Facebook
Instagram
YouTube
WellSpa nieuwsbrief
Mail ons